Tag Archives: Auto Kamera

Autokamera paljasti mieskuskin kamalan ohituksen

Videotallenne helpottaa myös korvausten vaatimista sekä vakuutusyhtiön kanssa neuvottelemista. Yhtiö onkin aiemmin pohtinut autokameroiden asentamista, vaan päätyi ratkaisuun, että ei kameroita asenneta. Helposti säädettävän telineen ansiosta löydät hyvän kuvauskulman. Autokameran muistiin mahtuu kerrallaan kahdeksan tuntia videokuvaa. http://www.autokamerakauppa.fi . Tämä ei saa pudota päälle, eivätkä sen takia voi kolauttaa päätään.

Toimii myöskin auton valvontakamerana. Se käsitettiin olevan eksynyt matkalla jonnekin ja myyjä lähetti uuden tuotteen tilalle. Ne saavat virtansa auton tupakansytytinpistorasiasta. Siis ne tehdaskamerat tallentavat aina esimerkiksi Ilman videota minut olisi ehkä todettu syylliseksi, silloin toinen auto oli VIP-auto, Ahmetshina arvelee.

Kuvaa kaikki ajotapahtumat automaattisesti Full HD-teräväpiirtoresoluutiolla. Myös virkamiehet on alkaneet hyväksyä videotallenteita todistusaineistoksi onnettomuuksia selvitettäessä. Tältä autokameralta ei jää mitään tallentamatta. Tietosuojavaltuutettu pystyy myös puuttua lainvastaiseen toimintaan.

Kameran linssin avustuksella todellisuus saattaa myöskin vääristyä. Tämä auton mustalaatikko käynnistyy automaattisesti auton käynnistyessä ja alottaa kuvaamisen. Tällöinhän autossakin kuulu olla samainen kyltti joka kirjoittaa talentavasta autokameravalvonnasta. Kamera asennetaan simppelisti tuulilasiin ja laite voi virtaa mukana tulevalla tupakansytytin adapterilla. Tämä onkin hieman villiä touhua. Videoita pystyy digitaalisesti käsittelemään ja poliisin täytyisi pystyä ensin varmistamaan tallenteen aitous.

Aarnio silti näköisversioi, jotta tulkinta on eri, jos autokamerat asentaa liikenneyhtiö. 8 gigan muistikortille mahtuu noin 3h tallennetta, jahka kortti käy täyteen, sikäli se kirjoittaa vanhimmat yli. Jotta kuvamateriaalisi toimisi mitenkään todisteena oikeudessa, se on käytävä rikostutkinnan yhteydessä kautta editoinnin varalta. Sitten jos sattuu peräänajo tän tähden, niin oikeusturvani onkin paremmalla mallilla kun voin näyttää videon.

Jos yhtiö kuvaa sivullisia, siihen joutuu olla joku oikeusperuste. www.autokamerakauppa.fi/ . Autokamera pitäisi muistaa välillä sammuttaa. He koukkailevat autojen väleistä niin jotta ilmestyvät ohitustilanteessa perään äkkiarvaamatta. Videotallenne pelasti moskovalaisen Anna Ahmetshinan sakoilta kolaritilanteessa, missä turvallisuuspalvelun virkamies pamautti VIP-autollaan Ahmetshinan auton kylkeen Moskovan kehätiellä.

Kuva ei oo mitään elokuvalaatua, mutta tästä voi kyllä selvän kaikesta jota tarvii.